برگزاری جلسه معاونت طرح و برنامه با سرپرست محترم دانشگاه تهران

۱۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۱۹۲۰ اخبار رویدادها
برگزاری جلسه معاونت طرح و برنامه با سرپرست محترم دانشگاه تهران

در اولین روزهای پس از انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران، دکتر سیدمحمد مقیمی میزبان همکاران معاونت طرح و برنامه بودند. در این جلسه که در تاریخ ۱۴۰۰٫۰۷٫۰۶ با حضور آقایان دکتر علی مقاری، دکتر سیدجمال موسوی، دکتر محمدمهدی نصیری خونساری، مالک شمسی جامخانه و دکتر علی نمکی و خانم دکتر زینب سازور در فضایی صمیمی برگزار شد پس از قرائت آیاتی از قرآن مجید، گزارشی از فعالیت‌های معاونت طرح و برنامه ارائه شد. آقای دکتر مقیمی ضمن تشکر از تلاش‌های انجام شده در معاونت طرح و برنامه بر بهره‌گیری از تجارب ارزشمند آقای دکتر مقاری در دوران جدید دانشگاه تاکید کردند. همچنین، نسخه‌ای از سالنامه آماری دانشگاه تهران و نسخه‌ای از گزارش تاثیر اجتماعی دانشگاه تهران به سرپرست محترم دانشگاه تهران تقدیم گردید.

( ۱ )

نظر شما :